Een tijd lang stond het penthouse van de overleden ouders van Linda en John de Mol in Laren te koop voor een prijs van 3.750.000,-- euro. Op die prijs werd geen koper gevonden en besloten broer en zus om het optrekje maar even uit de verkoop te halen.

Deze is nu weer terug op de markt en wel tegen een vraagprijs van 3.450.000,-- euro ofwel met een korting van 3ton euro. Voor welke prijs het penthouse in september 2004 werd gekocht is helaas onbekend. Wel bekend is dat de koopsom uit eigen middelen is betaald.

De koper krijgt voor zijn geld in ieder geval een prachtig penthouse met een woonoppervlakte van maar liefst 441 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder drie slaapkamers en twee badkamers.

Het penthouse beschikt over twee luxe keuken, voorzien van de alle benodigde inbouwapparatuur. Een van de keukens en de eetkamer hebben ook nog eens een open haard. Buiten een dakterras beschikt het optrekje over een zonneterras van 114 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten.

De auto kan worden geparkeerd in de parkeerkelder. Servicekosten per maand bedragen 893,16 euro. Het optrekje ligt overigens op een prachtige lokatie.