Begin juni van dit jaar zette John van 't Schip en zijn vrouw Danielle Oonk, dochter van Willeke Alberti, hun driekamerappartement in de Amsterdamse 'De Pijp' te koop voor een bedrag van 375.000,-- euro. Zelf hadden ze dit appartementje in 2014 gekocht voor een prijs van 282.500,-- euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 150.000,-- euro.

Het appartement is nu verkocht met een premie van 75.000,-- euro, want de koper heeft er 450.505,-- euro voor betaald. Tel je winst. John en Danielle hebben een winst behaald van maar liefst 168.005,-- euro en dat in drie jaar tijd!!!

De koper krijgt een appartement met een woonoppervlakte van 60 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer. Er is een open leefkeuken met kookeiland, welke is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Door het hele appartement ligt een prachtige eiken houten vloer.

Verder is er nog een balkon aanwezig. Voor het parkeren van de auto is een vergunning van de gemeente nodig. Zelf woont John , die in januari van dit jaar vanuit Australie door prive omstandigheden terugkeerde naar Nederland, met Danielle in Naarden.