Jort heeft al eens aangegeven een inkomen te verdienen van 20.000,-- euro per maand, maar blijkbaar is dit inkomen verder gestegen, want begin deze maand kocht de meest bekende 'dandy' van Nederland een schitterend appartement in het centrum van de stad.

Jort heeft maar liefst 1.860.000,-- euro voor dit, aan het water gelegen optrekje op tafel gelegd en er een hypotheek op afgesloten van 2 miljoen euro. Het complex, waar Jort's appartement deel van uitmaakt, is een Rijksmonument en heeft een woonoppervlakte van 146 vierkante meter en bestaat uit maar liefst 6 kamers. Ook zou er een dakterras zijn, waar Jort gebruik van kan maken.

Overbodig om te melden dat de keuken, voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur, en de badkamer zeer luxe zijn. Buiten deze nieuwste aan winst, bezit Jort  in Amsterdam nog een appartement op de Keizersgracht, dat hij recent heeft verhuurd, en heeft hij samen met zijn broer een duinvilla op Terschelling.

Het enige nadeel is wel, dat om de auto voor de deur te kunnen parkeren, er een parkeervergunning bij de gemeente moet worden aangevraagd.

foto's: bekendeburen.nl