Justin Bieber laat het geld rollen. De idool van miljoenen meiden heeft in Amsterdam een penthouse gekocht voor maar liefst 25 miljoen euro. Maar daar krijgt hij dan ook wel iets heel bijzonders voor terug.

Het penthouse is gelegen op de zevende, de achtste en de negende verdieping van het complex met de naam 'Dam 3'. De totale woonoppervlakte waar Justin de beschikking over krijgt is maar liefst 1047 vierkante meter.

Totaal heeft hij de beschikking over vier slaapkamer en 3 badkamers. Ieder vertrek is een lust voor het oog. Kijk maar eens naar de absurd luxe keuken of het prachtige terras, van waar af hij straks op de Dam kan kijken .

Daar komt nog bij dat Bieber beschikt over een 5 sterren residential services van het tegenover gelegen Grand Hotel Krasnapolsky. Denk hierbij aan 7 dagen per week de beschikking hebben over een concierge, de auto wordt voor je weggezet, schoonmaakdiensten, een prive butler service en catering.

Het zal Justin Bieber aan niets ontbreken. Fans moeten even geduld hebben, want het duurt nog een jaar voordat alles klaar is. Hij kan hier in ieder geval straks o.a. zijn goede vriend DJ Mariin Garrix ontvangen. De twee zijn dikke maten. En wie weet wordt Nederland wel zijn uitvalbasis.