Vele mensen in de vriendenkring van Jutta Leerdam fronsden hun wenkbrauwen toen ze vernamen dat Jutta een relatie heeft met "Bad Boy" Jake Paul. Tenslotte zou hij o.a. voor mishandeling zijn veroordeeld.

Maar het is echt raak tussen de twee. En dat Jake Paul de relatie met Jutta, die hem omschrijft als zeer lief, serieus neemt blijkt wel uit het feit dat hij de afgelopen week in Nederland heeft doorgebracht.

Hij zou al kennis hebben gemaakt met de familie van Jutta en zij heeft hem een aantal typische toeristische attracties laten zien zoals de Keukenhof. Uit alle beelden die naar buiten zijn gekomen, blijkt dat de twee tot over hun oren verliefd zijn.

De nachten brachten zij door in de villa van Jutta in  Heerenveen, die nu is omgedoopt tot liefdesnestje. Een villa die zij nog samen met haar ex Koen Verweij had gekocht en waar zij nog enige eigenaar van is.

De twee zullen er hebben genoten en hun liefde hebben versterkt. Een wie weet gaan zij er voor een deel samenwonen en voor een ander deel in zijn villa.