You Tuber en TV presentator Kelvin Boerma, beter bekend als Kalvijn, trad op 12 mei j.l. in het huwelijk met zijn grote jeugdliefde Nina en samen kochten zij op 1 juli j.l. deze prachtige vrijstaande woning in Loenen aan de Vecht.

KOOPSOM/ OVERBIEDEN

Dat ze waren gevallen voor dit optrekje, blijkt wel uit het feit dat zij 115.000 euro boven de vraagprijs hebben betaald van 1.145.000 euro. Zij kochten de woning voor 1.260.000 euro en lieten er een hypotheek op vestigen van 1.562.500 euro.

Op hun appartement in Amsterdam maakten zij een winst van 177.000 euro, dus konden ze makkelijker overbieden. Wat hebben zij voor hun geld gekocht? Een vrijstaande woning met een woonoppervlakte van 173 vierkante meter met en garage voor de auto.

INDELING WONING KALVIJN

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vier slaap- en 2 badkamers, verdeelt over twee woonlagen,  Koken kan in lichte woon/ eetkeuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur

De zit/ tv kamer biedt een prachtig uitzicht over de weilanden. Het energielabel is C, maar de woning beschikt wel over 14 zonnepanelen. De achtertuin is 261 vierkante meter groot en ligt op het voor de zon gunstige noordwesten.

Hier kunnen Kalvijn en Nina aan een nieuw hoofdstuk in hun leven beginnen.