Echt leuke kerstdagen zal Massa is Kassa vriend Peter Gillis dit jaar niet hebben. Zeker niet nu zijn imperium wankelt. Zijn belangrijkste vakantiepark Prinsenmeer in Asten is al gesloten en daar verdiende Peter het meeste geld.

MILJOENENLENING PETER GILLIS

En laat Prinsenmeer nu onderpand zijn van een miljoenenlening die Peter is aangegaan. Hij heeft ooit 19 miljoen euro geleend van een van de rijkste vleeshouwers van Nederland, namelijk de varkensslachter Marc van Rooi.

En Gillis heeft voor deze lening drie vakantieparken in onderpand moeten waaronder Prinsenmeer in Asten.  En dat is nog niet alles. Ook roerende zaken heeft Peter verpand, samen met de huurinkomsten en pachtgelden van de drie vakantieparken.

PERSOONLIJKE GARANTIE PETER GILLIS

Daarnaast staat Gillis ook persoonlijk garant. En alsof het niet genoeg is staat in de akte ook nog opgenomen dat wanneer Onze Massa is Kassa vriend niet meer kan betalen de varkensslachter bij Peter aan kan kloppen voor 38 miljoen euro.

Het is voor Peter maar te hopen dat hij aan de financiële verplichtingen kan voldoen! Voorlopig komt hij volgens de schuldeiser nog zijn verplichtingen na, maar hoelang houdt hij dit vol? Want ja, waar haal je zomaar even 38 miljoen vandaan als de varkensslachter zijn geld gaat opeisen?