Huizen
11 juli 2017
 

Kantoorruimte Estavana Polman te huur. Zie foto's

Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, bestiert sinds vorig jaar een eigen bedrijf dat is gevestigd In Amsterdam. Het kantoor staat te huur

Estavana Polman, de vriendin van Rafael van der Vaart, die net is bevallen van hun dochtertje Jesslynn, richtte vorig jaar juni haar eigen bedrijf op onder de naam Polman79 B.V. De BV handelt overigens onder meerdere namen.

De activiteit van de B.V. wordt in de stukken van de Kamer van Koophandel omschreven als 'het verrichten van managementwerkzaamheden, het verrichten van commerciële werkzaamheden en de exploitatie van imagorechten'.

Het bedrijf wordt bestuurd door de moeder van Estavana. Het kantoor is gevestigd in Amsterdam en staat te huur voor een maandelijks bedrag van 650,-- euro. Daar komen de servicekosten van 40 euro per vierkante meter nog bij.

De oppervlakte van de kantoorruimte is 30 vierkante meter en ligt in een winkelcentrum. Je kunt er ook je auto parkeren, maar dat kost 1950,-- euro per jaar. Het kantorencomplex huisvest overigens meerdere kantoorruimtes.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.