ZIE HIER ALLE BEELDEN VAN DE KASTEELHOEVE

Soms leek het erop alsof er een vloek rustte op de voormalige kasteelhoeve van Patricia Paay. Zij woonde hier jaren samen met haar ex Adam Curry.

Zij verkochten het aan de ouders van haar huidige echtgenoot Robbert Hinfelaar. Zes jaar geleden zette zij het optrekje te koop voor een bedrag van 2.750.000 euro, maar dat bleek te hoog gegrepen.

De vraagprijs werd verlaagd naar 2.295.000 euro ofwel met 455.000 euro. Nu eindelijk na al die jaren zou de kasteelhoeve zijn verkocht. Maar wat krijgen de nieuwe eigenaars voor hun geld?

De totale woonoppervlakte bedraagt maar liefst 575 vierkante meter en er zijn in totaal zes slaapkamers en drie badkamers. Ook is er een inpandig cafe met een eigen toilet en zithoek. Een stek waar Adam veel tijd in doorbracht.

De keuken is een lust voor het oog en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. De heli landingsplaats die Adam ooit liet aanleggen, is er uiteraard ook nog. Evenals het BBQ huis met een eigen bar, terras en jacuzzi.

Op het landgoed van zes hectare bevinden zich ook meerdere vijverpartijen. De auto parkeren is geen probleem, want er zijn in totaal drie garages.

UPDATE: de familie laat weten dat het kasteel niet is verkocht, maar uit de verkoop is gehaald!. Pak je kans