Nog een aantal maanden en dan is Katja Schuurman moeder van weer een dochter. En dan kan het zomaar gebeuren dat haar ex man Thijs Romer de vaste babysitter wordt.

Hij en zijn vrouw Igone hebben namelijk hun luxe appartement in Amsterdam verruild voor een schattig landhuisje in het plaatsje Zuiderwoude.

Hierdoor wonen zij niet ver van Katja vandaan. Is ook voor Thijs zijn dochter Sammie en zoon Hugo van Igone leuk. Wonen ze lekker dicht bij elkaar. De twee kinderen kunnen namelijk, evenals de wederzijdse ouders, zeer goed met elkaar opschieten.

Het landhuisje dat Thijs en Igone hebben gehuurd heeft een woonoppervlakte van 135 vierkante meter en telt in totaal vijf kamers, waaronder vier slaap- en 1 badkamer.

Dit alles verdeeld over twee woonlagen plus een vliering. De keuken is luxe en voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur. Het landhuis diende vroeger als schoolmeesterswoning en dateert uit 1869.

Ook is het totaal gerenoveerd in de zogenaamde Waterlandse stijl. Aardig detail; in het huis mag volgens het huurcontract niet worden gerookt.

Leuk voor Sammie en Hugo is overigens, dat er in de tuin een trampoline staat!