Doelman Remco Pasveer had natuurlijk nooit kunnen dromen dat hij op 38 jarige leeftijd door bondscoach Louis van Gaal zou worden gekozen als doelman van het Nederlands Elftal.

En dat vanwege o.a. het feit dat hij het doel van Ajax uitmuntend weet te verdedigen. Logisch dat Remco een prachtig appartement heeft gekocht in Amsterdam.

Hij betaalde er 1.080.000 euro voor ofwel 80.000 euro boven de vraagprijs van 1 miljoen euro. Tevens liet hij er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro.

Hiervoor krijgt de doelman een appartement met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaap- en twee badkamers.

Koken kan de doelman in de luxe open woonkeuken voorzien van een kookeiland, een bar en diverse inbouwapparatuur. Het optrekje is gelegen op de 11e verdieping zodat hij, tevens door de grote raampartijen, een prachtig uitzicht heeft.

De auto kan hij parkeren in de onderliggende garage. Het appartementcomplex heeft een huismeester en ligt op loopafstand van de Beethovenstraat.

De servicekosten bedragen 400 euro per maand. Buiten dit appartement heeft Remco nog een huis in Hengelo.