Echt lukken wil dat niet. Keith zette zijn huis bijna een jaar geleden in de verkoop voor een prijs van 1.095.000,-- euro. Zelf had hij het huis in maart 2008 gekocht voor een prijs van 1.175.000,--euro en liet er in juli 2008 een hypotheek op vestigen van 1,5 miljoen. Keith dreigt dus voor tonnen het schip in te gaan.

Hij verlaagde in mei van dit jaar zijn vraagprijs naar 995.000,-- euro, maar op dit niveau bleek geen belangstelling te zijn. En afgelopen week heeft Keith daarom de prijs met nog eens een ton euro verlaagd naar 895.000,-- euro.

Op het huis rusten overigens een drietal executoriale beslagen van mensen die nog geld menen te krijgen van Keith. Wat biedt Keith eigenlijk voor dit geld?

Het is een grachtenpand dat een beschermd stadsgezicht is, bestaande uit totaal 6 kamers, waaronder vier slaapkamers en maar liefst 3 badkamers. De totale woonoppervlakte bedraagt 151 vierkante meter, verdeelt over drie woonlagen en een zolder. Er is ook nog een patio/atrium van 24 vierkante meter die op het zuidwesten is gelegen en parkeren is geen enkel probleem.

Het pand beschikt ook nog eens over een inpandige garage waar 2 auto in kunnen. Het grachtenpand ziet er overigens van binnen top uit.