Niels van den Berg, drummer van de groep Kensington, verkocht eerder dit jaar zijn villa in Noordwijk aan de Meilandjes. Hij verkocht de villa voor rond de 2,7 miljoen euro en maakte hierdoor in drie jaar tijd een winst van 1,3 miljoen euro.

Kort daarop kocht hij een pand in de Amsterdamse Jordaan.Hij had hier 1.587.500 euro voor betaald en vestigde er een hypotheek op van 1.774.500 eurodat is knap. Nu zo'n acht maanden later zette hij het pand weer te koop voor een vraagprijs van 1.995.000 euro.

En deze heeft hij nu verkocht voor een prijs rond de 2,1 miljoen euro ofwel Niels maakt binnen 1 jaar een winst van rond de drie ton euro. Wat krijgt hij de koper hiervoor? Een Rijksmonument met een woonoppervlakte van 251 vierkante meter en het telt in totaal 9 kamers, waaronder vier slaap-en drie badkamers, verdeelt over vijf woonlagen. Tevens zijn er twee keukens.

Het pand is verdeeld in een achter- en een voorhuis. Ook bezit het monumentale pand een zonneterras van bijna 30 vierkante meter, gelegen op het zuidwesten. Overigens zou Niels volgens bronnen weer een villa hebben gekocht in Noordwijk!!

DRE HAZES OP HUIZENJACHT MET ZIJN NIEUWE VLAM

MARCO BORSATO ZET DEFINITIEF ZIJN LEONTINE AAN DE KANT

ALI B HEEFT SEX MET 19 JARIG MEISJE