Huizen
13 maart 2017
 

Khalid Boulahrouz zet weer een appartement te huur. Zie foto's

Voormalig topvoetballer, en ex van Sabia, Khalid Boulahrouz bezit in Amsterdam zolangzamerhand 8 panden in Amsterdam. Voor de tweede keer zet hij weer appartement in de verhuur.

Ex topvoetballer Khalid Boulahrouz, ex van Sabia die op dit moment samenwoont met ex Miss Holland Yasmin Verheijen, heeft zijn driekamer appartement Amsterdam Oud West te huur gezet voor een bedrag van 1800,-- euro.

Eerder vroeg hij voor een appartement in hetzelfde pand in Oud West nog een prijs van 1950,-- euro. Het optrekje is echter 1 verdieping lager gelegen. Voor dit geld heb je een driekamer appartement met een woonoppervlakte van 51 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt drie, waaronder twee slaapkamers en 1 badkamer.

Het appartement beschikt over een luxe half open keuken met alle benodigde inbouwapparatuur en is gelegen op de eerste verdieping. Verder beschikt het over een balkon, dat op het zuiden is gelegen. Om het appartement te kunnen huren, moet je ook wel een waarborgsom storten van 3600,-- euro.

Voor het parkeren van je auto voor de deur, is een parkeervergunning nodig.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.