SCHNABBELS

Marieke Elsinga is het voorbeeld van een "rupsje nooit genoeg". Want ondanks dat zij tonnen aan inkomsten vangt , blijft ze maar door schnabbelen. Zo is er al jaren kritiek op bekende nederlanders, die zich voor veel geld laten inhuren voor allerlei loterijen, waarbij ze mensen eigenlijk gewoon aanzetten tot gokken.

En juist mensen met een laag inkomen zijn daar zeer gevoelig voor. Zij hopen eens de slag te kunnen slaan om dromen te kunnen verwezenlijken. Maar al die BN'ers interesseert dat totaal niets.

HOOG INKOMEN

Ze krijgen er vet voor betaald en daar gaat het hun om. Zo ook Marieke Elsinga. Dankzij haar lucratieve baantjes bij Qmusic en RTL 4 hoort Marieke tot de groep mensen met een zeer hoog inkomen.

STAATSLOTERIJ

En toch lijkt het niet genoeg; gisteren plaatste ze iets op de socials, waarin ze net doet alsof ze helemaal lyrisch is over een of andere kerstreclame van de Staatsloterij.. “Ja hoor! Het is Staatsloterij wéér gelukt een mooie oudejaarscommercial te maken.: “Ik deel ‘m even.”

En zo gaat dat maar door. Niets voor niets luidde een comment: “Marieke is wel de koningin bijschnabbelen. Regelt elk jaar ook gewoon schaamteloos een gratis auto voor haarzelf.” En dat terwijl zij aan de andere kant tot de categorie zware middelmaat behoort!