KOOPSOM PENTHOUSE

Kim Boekhoorn, de dochter van miljardair Marcel Boekhoorn die nog altijd een relatie heeft met Rebecca Cabau van Kasbergen, zus van Yolanthe, heeft haar waanzinnig luxe appartement in Amsterdam Zuid met uitzicht op het Museumplein te koop gezet voor 4,2 miljoen euro.

WINST

Zelf kocht ze het penthouse in 2015 voor een prijs van 1.125.000 euro. De koopsom betaalde zij uit eigen middelen. Ze heeft het penthouse behoorlijk gerenoveerd, maar op basis van de koopsom zou Kim een winst kunnen maken van bijna 3,1 miljoen euro.

INDELING

Het penthouse heeft een woonoppervlakte van 211 vierkante meter en telt in totaal vier kamers, waaronder drie slaap- en 2 badkamers, verdeelt over twee woonlagen. Aan de achterzijde vind je een ruime eetkamer met volledige glazen gevel op het zuiden.

De keuken is uiteraard zeer luxe en niet alleen voorzien van diverse inbouwapparatuur maar kent ook een eiland met bar. Aan de voorzijde  bevindt zich een lounge, waar vanuit je door de hoge ramen een prachtig uitzicht hebt over o.a.het Museumplein.

Blikvanger is de waanzinnige daktuin van 66 vierkante meter, gelegen op het zuiden. Verder is er een lift, een prive gym en er is domotica . Er bestaat overigens de mogelijkheid om een parkeerplaats te kopen .

Kortom; a living dream