Met de liefde zit het weer helemaal goed en waarom dan niet een broertje of zusje voor de kleine Dre. Dre en Monique hebben dan ook de wens uitgesproken voor een tweede kindje.

Heeft natuurlijk ook te maken met de leeftijd van Monique. Zij is al 43 jaar en dan gaan de jaren tellen. Monique kan daarbij ook niet op een natuurlijke manier zwanger worden.

“André hebben we gekregen via een intensief traject, ICSI. Van de lading waar André uit is gekomen, om het zo maar even te zeggen, waren nog twee cryo’s over, en die hebben ze toen meteen ingevroren.”

“Afgelopen jaar heb ik twee terugplaatsingen gehad,” vervolgt Monique. “Nog voor de zomer, maar die zijn allebei mislukt. Dat kwam er ook nog eens bij. Hormonen doen heel veel met je lichaam en geest, je wordt er niet leuker van.

Je hebt het er allemaal graag voor over – ik bedoel, kijk eens wat voor een geweldig kind ik rond heb lopen – maar toch, het was niet niks. We besloten toen eerst maar even uit te rusten van alle emoties, om het na de zomer dan toch nog een keer te proberen, van vooraf aan. Maar ja, dat liep dus anders.”

Het is dus afwachten hoe snel een tweede kindje zich aandient.