Juice koningin Yvonne Coldeweijer had het dit weekend maar druk met het typen van verhalen over autocoureur Robert Doornbos en zijn vrouw Chantal Bles. Het stel zou aan de lopende band vreemdgaan.

Met name het cheatgedrag van Robert zou er met kop en schouders bovenuit steken. Zo schrijft Yvonne: “Algemeen bekend in Amsterdam Zuid is dat Robert een tijdje heeft lopen kloten met een vijftien jaar oudere dame. 

Volgens de spion van wie ik dit verhaal heb vernomen, heb je mannen in Zuid die vreemdgaan, maar Robert spant volgens hem de kroon. Die gaat volgens de spion gewoon op ‘rooftocht". En als bonus weet de juice koningin te melden dat hij ook is vreemdgegaan met Sarah van Soelen, de ex van Dre Hazes.

Nu ontdekte bekendeburen dat Robert in Amsterdam een appartement heeft gekocht, die alleen op zijn naam staat. De naam van zijn vrouw is nergens te bekennen. Hij kocht het appartement voor 395.000 euro en liet er hypotheek op vestigen van 360.000 euro.

Het heeft totaal drie kamers, waaronder 1 slaapkamer, een balkon en een schuur. Gebruikt hij wellicht dit appartement voor zijn buitenechtelijke avontuurtjes? Het zou zomaar kunnen.  Vreemd is in ieder geval dat het optrekje alleen maar op zijn naam staat