Eens in de zoveel tijd verschijnt er een advertentie waarin ons Koningspaar personeel zoekt. Ditmaal verscheen er een advertentie, waarin een lakei wordt gezocht..Natuurlijk moet je wel aan een aantal eisen voldoen voordat je voor deze functie in aanmerking komt.

Zo moet gastvrijheid en dienstverlening so wie so je passie zijn. In de functie omschrijving staat o.a. te lezen  'De Lakei verricht verzorgende en bedienende taken ten behoeve van bewoners, gebruikers en gasten/bezoekers van de diverse locaties en is op diverse locaties inzetbaar tijdens evenementen.

Assisteert bij het voorbereiden, uitvoeren en opruimen van ontvangsten, recepties, lunches en diners, verricht werkzaamheden tijdens (staats)bezoeken en verleent logistieke ondersteuning'.

Je werkt op o.a. het paleis Huis den Bosch en paleis Noordeinde. Taak is o.a. ook wanneer de weer inwonende prinses Amalia koffie met gebak wil, jij daar voor zorgt.

Bepalend voor succesvol zijn in deze eisen: kwaliteitsgerichtheid, samenwerken, stressbestendigheid, aanpassingsvermogen, initiatief en loyaliteit.

Wat schuift het? Je verdient maximaal een maandsalaris van 2.887,46 euro bruto per maand, excl. 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering.

Je krijgt een contract van maximaal 1 jaar, dat kan worden omgezet in dienstverband voor onbepaalde tijd!