Wist bekendeburen vorige keer te melden dat ons koningspaar op zoek was naar een tuinman, ditmaal zoeken zij een 'coordinator voor de afdeling huishoudelijke dienst en linnenkamer.

In deze functie coördineer en verricht je tevens uitvoerende schoonmaakwerkzaamheden en werkzaamheden op het gebied van Linnen. Zo moet je o.a. de woon- en slaapkamer van onze koning en koningin tiptop schoonhouden en van fris beddengoed voorzien.

Ook moet je kennis hebben van het reinigen van antieke meubels en discretie en vertrouwelijkheid hoog in het vandaal hebben staan..Je werkt tenslotte in het woonhuis van onze koning en koningin. Wat staat hier allemaal tegenover?

Het betreft een functie voor 36 uur per week. Salaris is afhankelijk van opleiding en ervaring en bedraagt maximaal € 3.051,12 bruto per maand (op basis van 36 uur), exclusief 8% vakantietoelage en 8,3% eindejaarsuitkering. Daarnaast zijn er goede secundaire arbeidsvoorwaarden. De hoofdstandplaats is Den Haag..

Je krijgt eerst een jaarcontract en als je je best doet kan dit worden veranderd in dienstverband voor onbepaalde tijd. Dus ben je dol op bedden verschonen, dweilen, stofzuigen, ramen lappen,poetsen en met de dweil rondgaan, aarzel dan niet.

Hier kun je je aanmelden