Wat er precies is gebeurd is niet helemaal duidelijk, maar de verkoop van de villa van Wesley en Yolanthe in Vleuten is niet doorgegaan. Wel is bekend dat de koper nog een tijdje in de villa heeft gewoond, maar blijkbaar de financiering niet rond heeft gekregen.

De villa in Vleuten is dan ook volgens de makelaar weer te koop. Een woordvoerder van hrt makelaarskantoor Heiko Gorter heeft dit bevestigd aan bekendeburen.nl. 'De verkoop is niet doorgegaan. De villa staat dan ook weer te koop. De exacte verkoopprijs is nog niet bekend en aangemeld'.

Dat moet dan toch een tegenslag voor Wesley en Yolanthe zijn, die er vorig jaar oktober van overtuigd waren dat ze na zes jaar eindelijk een koper hadden gevonden. Zo blij dat de koper vast in de villa mocht gaan wonen. Wat er daarna is gebeurd is niet helemaal duidelijk en daar zwijgen partijen dan ook over.

De vraagprijs zal rond de 1,6 miljoen euro liggen, terwijl deze in het begin iets onder de 2 miljoen euro lag. Op de villa rust geen hypotheek meer. De koper krijgt voor zijn geld een villa met een woonoppervlakte van 500 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt 12, waaronder vijf slaapkamers en vier badkamers. Dit alles verdeeld over twee woonlagen.

Daarbij is er nog een verwarmd inpandig zwembad, een sauna en een jacuzzi aanwezig. En zonnen kan in de riante achtertuin die aan het water grenst. Uiteraard ontbreekt de luxe keuken met alle mogelijke inbouwapparatuur ook niet.

Wellicht hebben Wesley en Yolanthe nu meer geluk.