Vanaf het begin dat Dre Hazes het appartement in Rotterdam had gekocht, deed het verhaal de ronde dat hij dit samen zou hebben gekocht met de vader van zijn vriendin Sarah.

Dit blijkt niet waar te zijn.Bekendeburen heeft beslag weten te leggen op het verkoopdocument.  In het Openbaar Kadaster staat te lezen dat Dre het heeft gekocht met zijn vriendin Sarah Milan en dus niet met haar vader. Ook de koopsom bedraagt zeker geen 815.000 euro.

Dre en Sarah hebben hun optrekje gekocht, ook volgens de gegevens van het Openbaar Kadaster, voor de prijs van 855.000 euro ofwel  40.000 euro boven de vraagprijs.

Wat krijgen Dre en Sarah voor hun geld? Een appartement met een woonoppervlakte van 146 vierkante meter met in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers.

Beide slaapkamers beschikken over een badkamer en hebben airconditioning.De woonkamer is maar liefst 60 vierkante meter groot en beschikt over een hoge glazen pui, waardoor Dre en Sarah een prachtig uitzicht hebben.

Koken kan in de zeer luxe keuken die niet alleen is voorzien van alle benodigde inbouwapparatuur, maar ook een kookeiland heeft die een regelrechte eyecatcher is.

Uiteraard is er een groot zonneterras waar ze kunnen genieten van de ondergaande zon en vrij uitzicht over water. Het hele appartement is voorzien van een vloerverwarming.Tevens beschiktnDre over twee overdekte parkeerplaatsen en ligt het appartement niet ver van de villa waar zij zoontje Dre en Monique wonen. 

De tortelduifjes hebben er door de bank een hypotheek op laten vestigen van 500.000 euro. De rest komt uit eigen zak.