ROB KEMPS BREEKT MET VRIENDIN EN MOEDER VAN ZIJN KINDEREN

Vrijwel heel Nederland sprak er schande van dat Rob Kemps, na een relatie van zes jaar, zijn vriendin Miriam Swinkels achterliet met vier kinderen. Het gerucht is dat hij haar heeft ingeruild voor een van zijn achtergronds danseressen.

Rob en Miriam hebben samen een zoon en een dochter en het kan toch niet zo zijn dat zij met kinderen zomaar op straat wordt gezet. En omdat zij niet zijn getrouwd of een geregistreerd partnerschap hebben heeft Miriam ook nergens recht op.

Het huis in Best staat op zijn naam en Miriam heeft dus het nakijken. Wel liet Rob Kemps weten dat ze als vrienden uit elkaar zijn gegaan en het contact goed is. Dan zal hij zijn ex en de kinderen toch goed achterlaten?

ROB KEMPS KOOPT HUIS VOOR EX?

En dit lijkt dan ook te gaan gebeuren. Bekendeburen ontdekte namelijk dat Rob recent een extra hypotheek op zijn huis heeft genomen van 500.000 euro. Wellicht dat hij dit geld gaat gebruiken om voor Miriam en de kinderen een huis te kopen.

Onderpand van de hypotheek is uiteraard zijn eigen pand. Het zal hem in ieder geval sieren om goed te zorgen voor zijn ex en de kinderen.