Huizen
2 november 2017
 

Koper penthouse DJ Jean gaat in no time voor halve ton winst. Zie foto's

De man die een aantal maanden geleden het penthouse van DJ Jean in Amsterdam kocht, hoopt nu alweer een halve ton winst te maken.

DJ Jean zag geen kans om zijn prachtige penthouse in Amsterdam te verkopen voor een bedrag van 649.000,-- euro. Na een prijsverlaging wist hij uiteindelijk een koper te vinden op een prijs van 595.000,-- euro.

Hij leed hierdoor een klein verlies en kocht vervolgens voor iets meer dan vier ton euro een luxe driekamer appartement in IJburg Amsterdam. De koper van zijn penthouse betaalde de bijna zes ton euro uit eigen zak.

Naar nu blijkt hoopt hij hier snel winst op te maken, want nog geen drie maanden nadat hij  het penthouse van DJ Jean heeft gekocht, heeft de koper het optrekje te koop gezet voor een vraagprijs van 649.500,-- euro.

Als het penthouse op de vraagprijs zou worden verkocht, maakt hij in korte tijd een winst van 54.500,-- euro. Een prachtig rendement dus. En gezien de oververhitting op de Amsterdamse huizenmarkt zou dat zomaar kunnen lukken

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.