HET GAAT OM DEZE VILLA IN NEERPELT

De villa van Peter Gillis in Neerpelt is op dit moment onverkoopbaar terwijl het eigenlijk wel is verkocht. Het klinkt bizar, maar het is echt waar. Hoe zit het dan.

De makelaar heeft op zijn site, zoals te zien is, de villa in de verkoop staan voor iets onder de 1,4 miljoen euro. omdat officieel er van verkoop nog geen sprake is. Dan moet het eerst zijn gepasseerd bij de notaris.

Wat is er dan gebeurd? De villa werd een tijdje geleden gekocht door een man uit Dubai. Hij stortte bijna 14.000 euro ofwel de 10 procent aanbetaling die altijd geldt.

Normaal gesproken komen koper en verkoper dan een datum overeen om het pand te laten passeren bij de notaris. Echter; de man liet niets meer van zich horen.

Hij is totaal onbereikbaar. Je zou zeggen; zo dan is Peter 140.000 euro rijker en kan hij zijn villa weer in de verkoop zetten. Dat kan dus niet.

De koopakte zal eerst officieel moeten worden ontbonden en dat is niet het geval.En dat duurt nog wel even. De koper heeft zijn telefoon uitstaan en ook per mail is hij niet bereikbaar

In feite heeft de koper nu Peter gegijzeld, want die kan geen kant op. Zeer vervelend, want hierdoor is de villa gewoonweg op dit moment onverkoopbaar.

Hopelijk voor onze Massa is Kassa vriend komt hier snel een einde aan.