Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden

Lange Frans ofwel Frans Frederiks, heeft drie bedrijven op zijn naam staan; Lange Frans B.V., D-Men Entertainment B.V. en D-Men Studios's B.V.

Het eerste bedrijf richtte hij in 2006 op met o.a. als doelstelling “Het verzorgen van optredens als uitvoerend artiest en het schrijven en produceren van muziek en teksten”. 

In 2018 bedroeg het eigen vermogen bijna 680.000 euro, terwijl dat drie jaar eerder nog slechts 387.000 euro bedroeg. De zaken gaan dus zeker niet slecht in deze B.V. Het tweede bedrijf D-Men Entertainment B.V. is ook opgericht in 2006.

De naam is ontleend aan een rappersformatie, die in 1997 werd opgericht en waarvan Lange Frans en zijn toenmalige maatje Baas B. onderdeel van uitmaakte. De doelstelling van deze B.V. is zo’n beetje hetzelfde als het andere bedrijf van Frans.

Het eigen vermogen bedraagt een vette 156.000 euro. Was overigens in de voorgaande jaren boven de twee ton euro. Maar dit is nog niet alles. Het derde bedrijf D-Men Studio's B.V. staat helaas niet in de plus. Het eigen vermogen bedraagt 138.000 euro negatief

Zijn vermogen mag dus best wel op zo’n 1 miljoen euro worden geschat, want wat Lange Frans op zijn privé bankrekening heeft staan is niet bekend maar zal best niet onaardig zijn.

Hij kan de boetes dus met vertrouwen tegemoet zien.

Het gif van dit insect zou volgens onderzoek kwaadaardige cellen bij borstkanker doden