Boris, winnaar van Idols in het seizoen 2003/2004, had lange tijd een zakelijk conflict met zijn voormalige zakenpartner en investeerder Wim Noorman. Deze investeerde tonnen in de carriere van Boris, maar deze gebruikte het geld voor prive doeleinden.

Noorman eiste daarom 330.000,-- euro van Boris terug en om te laten zien dat het menis was liet hij eind juli van dit jaar beslag leggen op de woning van de voormalige Idols winnaar in Haarlem. En dat terwijl Boris zijn woning te koop had staan voor drie ton euro.

En met een beslag erop , is de woning toch moeilijker verkoopbaar. Gelukkig hebben de twee een schikking getroffen, zodat de rechter er niet aan te pas hoeft te komen. Boris moet zijn voormalige zakenpartner een bedrag betalen van 165.000,-- euro.

Dat mag in delen, maar voor het einde van dit moet Boris in ieder geval wel een bedrag van 15.000,-- euro betalen. Het is te hopen dat zijn woning dan is verkocht. Deze kocht hij in januari 2001 voor een bedrag van 225.000,-- euro en er rust een hypotheek op de woning van 250.000,-- euro.

Mocht het Boris lukken voor het einde van dit jaar zijn woning voor drie ton te verkopen, dan kan hij in ieder geval aan deze verplichting voldoen. Het beslag kan binnenkort van de woning af worden gehaald.

Het huis staat in het centrum van Haarlem en heeft een woonoppervlakte van 96 vierkante meter en telt in totaal 3 kamers. Daarbij is er achtertuin van 24 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. De keuken is voorzien van diverse inbouwapparatuur.