Nadat de Ladies of Soul bekend hebben gemaakt verder te gaan zonder zangeres Glennis Grace, heeft dat de veel teweeg gebracht. Veel fans zijn woedend dat Glennis geen deel meer uitmaakt van de Ladies en anderen denken er weer anders over.

Ook Glennis was alles behalve blij met deze beslissing. Wat haar betreft heeft ze het Jumbo incident wel een tweede kans verdiend. Maar er wordt nu ook duidelijk dat er achter de schermen meer speelt.

ADVOCAAT GLENNIS GRACE

Volgens Juicechannel zouden de dames van Ladies of Soul een brief hebben ontvangen van de advocaat van Glennis Grace. Zo stelt Juicechannel: 

CONTRACTBREUK LADIES OF SOUL

"Glenda wilde dan wel een percentage van de inkomsten. De andere dames waren het hier niet mee eens. Toen heeft Glenda haar advocaat een brief laten sturen met daarin dreiging van contractbreuk. Toen is besloten om de hele show te cancelen.”

Waarom kan Ladies of Soul nu wel doorgaan zonder Glennis? ,,Onze bron denkt, maar dat weten we niet zeker, dat Glenda is uitgekocht om het contract te ontbinden”, schrijft Juicechannel. ,,

SCHIKKING?

"Hier is waarschijnlijk over onderhandeld. Zij hebben namelijk wel allemaal gezegd dat ze geen vertrouwen meer hebben in Glenda door dat voorval met die advocaat en dan kom je er normaal gesproken alleen maar vanaf door uit te kopen.”