Ook nu nog staat het pand voor een prijs van 1.395.000,-- euro te koop. Zelf kocht hij, samen met zijn vrouw, het pand in november 2003 voor een prijs van 792.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 1,2 miljoen euro.

Jarenlang kwamen prinses Laurentien en haar man prins Constantijn samen met de kinderen, in dit huis op visite. Maar haar ouders zijn verhuisd naar een huis in de Haagse wijk Clingendael, dat op een steenworp afstand ligt van Huis den Bosch waar prinses Beatrix woont.

Laurens Jan is een zeer goede vriend van de prinses. Omdat er nog altijd geen koper voor het huis in de Bazarstraat is, heeft de vader van prinses Laurentien besloten het pand te huur te zetten voor een prijs van 4300,-- euro per maand exclusief. Wat krijgt de huurder voor dit geld?

Een perfect onderhouden herenhuis uit 1906, bestaande uit 3 woonlagen met 9 kamers, 2 badkamers en een totale woonoppervlakte van maar liefst 320 vierkante meter gelegen in een van de betere buurten van Den Haag.

Aan de achterzijde bevindt zich ook nog eens een tuin van 160 vierkante meter gelegen op het noordwesten. Om de auto te kunnen parkeren moet wel een parkeervergunning worden aangevraagd.

De huurder/ koper krijgt in ieder geval een huis met koninklijke allure. Het idee dat hier leden van het Koningshuis over de vloer kwamen, maakt het toch meer dan bijzonder!!