Leco van Zadelhoff zal behoorlijk in zijn vuistje lachen, nu hij in iets meer dan een jaar tijd een winst heeft gemaakt van anderhalve ton euro op zijn de verkoop van zijn appartement aan de Lairessestraat in Amsterdam Zuid.

Eind november j.l. had hij deze in de verkoop gezet voor een prijs van 825.000,-- euro, maar het driekamer appartemet heeft hij kunnen verkopen voor een prijs van 850.000,-- euro. En dat betekent kassa!

Hij kocht zijn driekamer appartement in juni 2015 voor een bedrag van 690.000,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 7 ton euro. Dus Leco verkoopt het optrekje voor een kwart ton boven de vraagprijs en maakt daardoor een winst van 150.000,-- in een zeer korte tijd.

De koper krijgt een zeer luxe appartement met een woonoppervlakte van 92 vierkante meter met in totaal drie kamers, waaronder twee slaapkamers en een badkamer.

In de hoofdslaapkamer bevindt zich een walk in closet. Er zijn twee balkons. Het appartement is gelegen op de vierde verdieping en het leuke is wel dat de lift tot aan de eigen voordeur gaat. Als de liftdeur open gaat, sta je gelijk in het appartement.

Er is een luxe keuken met eiland en alle benodigde apparatuur. Het optrekje is gelegen in het zogenaamde Museumkwartier en ligt op loopafstand van het Vondelpark. Eerder maakte hij in recordtijd al een winst van 72.500,-- op zijn benedenhuis in de Jordaan.

Daarmee komt de totale winst in iets meer dan een jaar op maar liefst 222.500,-- euro!