Leco van Zadelhoff, visagist en kapper van vele bekende Nederlandse vrouwen, heeft recent zijn appartement aan de van Breestraat in Amsterdam in alle stilte verkocht. Het appartement is namelijk, zover bekend, nooit officieel te koop geweest.

De reden waarom Leco het heeft verkocht en in alle stilte is niet bekend. Wel doen er in Amsterdam Zuid geruchten de ronde dat er na 19 jaar een einde zou zijn gekomen aan zijn relatie met Rob Sintenie.

Zeker is in ieder geval wel dat Leco het appartement heeft verkocht voor totaal 1.575.000,-- euro. In deze verkoopprijs zit ook 50.000,-- euro aan roerende goederen die de koper van hem heeft overgenomen.

Zelf kocht Leco het appartement met een schitterend dakterras in 2009 voor een prijs van iets onder de 1,2 miljoen euro, maar liet er een hypotheek op vestigen van 2 miljoen euro.

Het optrekje werd namelijk na de koop behoorlijk onder handen genomen en helemaal verbouwd naar zijn wooneisen en smaak.  Op basis van de hypotheek heeft Leco dus met de verkoop een verlies geleden van maar liefst 425.000,-- euro.

Op dit moment woont hij in een huurappartement in Amsterdam Zuid.