Nadat hij zijn appartement aan de Lairessestraat en de Noordmarkt heeft verkocht, is Leco van Zadelhoff nu gevallen op een vierkamer appartement in Amsterdam Oud Zuid. Leco heeft hiervoor een bedrag van 990.000,-- euro op tafel moeten leggen. Met kosten mee kwam dit op iets meer dan 1 miljoen euro.

Hij heeft er een hypotheek op laten vestigen van 700.000,-- euro, wat betekent dat de topvisagist zo'n drie ton euro aan eigen geld er in heeft gestopt. Voor dit geld heeft hij een appartement met een totale woonoppervlakte van 129 vierkante meter.

Het totaal aantal kamers bedraagt vier, waaronder drie slaapkamers en 1 badkamer. Dit alles verdeeld over twee woonlagen. Er is een open keuken met kookeiland, welke voorzien is van alle denkbare inbouwapparatuur.

De badkamer beschikt over een riante inloopdouche en een jacuzzi. Verder is er een balkon en een mooi dakterras. Het appartement van Leco ligt op 1 minuut lopen van het Vondelpark en op loopafstand van de PC Hooftstraat.

Voor het parkeren van de auto is een parkeervergunning nodig van de gemeente Amsterdam. Leco gaat hier overigens samenwonen met zijn twintig jaar jongere vriend Carlos.