De kans op een verzoening tussen Marco Borsato en Leontine lijkt verkeken nu Leontine een eigen huis heeft gekocht. Ook samenwonen met John Huiberts lijkt van de baan. Leontine heeft namelijk een schitterend en romantisch landhuis gekocht in Huizen in het Gooi, waar o.a. ook Linda de Mol woont. Huizen is bekend terrein voor Leontine Ruiters, want na de scheiding van Marco Borsato verhuisde ze naar dit huis.

DIT BETAALDE LEONTINE BORSATO VOOR HAAR NIEUWE LANDHUIS

Het gaat om de helft van een dubbel landhuis. Zij kocht het voor een bedrag van 1.075.000 euro bij de vraagprijs van 1.195.000 euro. Leontine heeft dus 120.000 euro van de vraagprijs weten af te halen.

Op het landhuis heeft ze een hypotheek laten vestigen van 400.000 euro, hetgeen betekent dat zij maar liefst 675.000 euro aan eigen geld op tafel heeft gelegd. Maar wat krijgt ze voor dit vele geld?

ZO IS HET NIEUWE HUIS VAN LEONTINE BORSATO INGEDEELD

De woonoppervlakte bedraagt 142 vierkante meter. Het aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaap-en twee badkamers, verdeeld over drie woonlagen plus een kelder. Koken kan Leontine in de half open keuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur.

De woonkamer kent grote raampartijen zodat er veel licht in valt en heeft openslaande deuren naar de achtertuin van 132 vierkante meter, gelegen op het noordwesten. Ook beschikt de ex van Marco Borsato over een vrijstaande garage die ruimte biedt aan 1 auto.

Verder is er een oprijlaan voor meerdere auto's. Kortom; een droomhuis gelegen midden in de natuur, waar ze nu definitief een eigen leven kan gaan opbouwen.

Overigens heeft Marco Borsato ook de eerste stappen gezet op weg naar een nieuw leven. Hij kocht immers na de scheiding een penthouse in Alkmaar, waar hij samenwoont met zoon Luca.

Haar huidige villa in Huizen is vanaf nu te huur

foto's: bekendeburen.nl