Lieke van Lexmond is kortgeleden eindelijk verhuisd naar haar droomhuis in Amsterdam Oud Zuid, dat dichtbij de ingang van het Vondelpark is gelegen. Dit huis kocht ze samen met haar vriend Bas van Veggel voor ruim 1,6 miljoen euro.

Wel moest ze daarvoor ook haar eigen appartement aan de Gerrit van der Veenstraat in Amsterdam Zuid verkopen, Een appartement dat ze eind 2006, toen nog samen met Jeroen Rietbergen, de huidige vriend van Linda de Mol, kocht voor een bedrag van 515.000,-- euro en waarop een hypotheek van 750.000,-- euro rustte.

Lieke zette het optrekje voor 835.000,-- euro in de verkoop en was het na twee maanden al kwijt, te weten september 2014. Maar het is pas 9 maart j.l. overgedragen aan de nieuwe eigenaren.

Uit de akte blijkt dat Lieke het appartement heeft verkocht voor een prijs van 785.000,-- euro. Weliswaar boekt zij, t.o.v. de hypotheek, een winst van 35.000,-- euro, maar heeft ze flink moeten inleveren t.o.v. de vraagprijs.

Maar liefst 50.000,-- euro onder de vraagprijs is het appartement verkocht. Lieke zal allang blij zijn, want op haar droomhuis rust een hypotheek van maar liefst 3 miljoen euro en daar is zij voor de helft verantwoordelijk voor!!