Als gevolg van de coronacrisis zet de niet onbemiddelde Linda de Mol een aantal medewerkers van haar maandblad LINDA. op straat, maar dat betekent niet dat zij zichzelf niet verwent. Zo verhaalt ze in haar column in de nieuwe LINDA. over hoe ze met vriend Jeroen sushi ging eten in Tokio.

De rekening? 750 euro voor 20 piepkleine sushi’s, maar dan wel gemaakt door Jiro is de ongekroonde keizer van de sushi, de allerbeste sushi-chef ter wereld. Volgens Linda waren de sushi’s die zij en Jeroen aten het geld  meer dan waard.

‘En zijn sushi’s waren, ja echt, onbeschrijflijk lekker. Een soort orgasme in je mond. De vis zo vers, zo zacht. De rijst perfect, zelfs de sojasaus (waar je maar heel weinig van mag gebruiken en bij sommige sushi helemaal niet) was lekkerder dan alles wat ik ooit geproefd heb.

Als je deze sushi's ook wil eten, reserveer dan nog vandaag om volgend jaar rond deze tijd aan te kunnen schuiven, want de man is al voor een jaar volgeboekt.