Het schandaal rond het programma The Voice wordt alsmaar groter en groter. RTL heeft er de stekker uitgetrokken omdat er ernstige aantijgingen zijn gedaan wegens seksueel grensoverschrijdend gedrag tot aan machtsmisbruik toe.

Het is het BNN/ Vara programma 'Boos' van Tim Hoffman, die 12 januari j.l.een mail naar de zender stuurde met deze aantijgingen. Deze zijn zo ernstig van aard, dat RTl en producent ITV besloten direct voorlopig te stoppen met The Voice.

Er is inmiddels ook bij het OM Midden Nederland aangifte gedaan wegens seksueel overschrijdend gedrag. Tegen wie is niet bekend. Er worden drie namen genoemd: Ali B, Marco Borsato, maar ook de naam van Jeroen Rietbergen, de levenspartner van Linda de Mol.

Jeroen is bandleider van het programma. Hij is direct vertrokken nadat hij de beschuldigingen heeft erkent.  Dat moet een enorme klap zijn voor Linda.

De twee hebben al sinds 2007 een relatie, die nu weleens uit elkaar kan vallen! Linda heeft bevestigd dat de relatie voorbij is en Jeroen niet meer bij haar wpont.

SHOWNIEUWS DESKUNDIGE RONALD MOLENDIJK BAGATELLISEERT ZEDELOZE GEDRAG JEROEN RIETBERGEN

ANOUK STAPT UIT DE 'CORRUPTE BENDE'