Lies Visschedijk heeft een zeer moeilijke tijd achter de rug. Op 2 juni 2014 stapte haar man Marc van Uchelen uit het leven en nog iedere dag denkt ze aan hem en zit Lies nog altijd in een rouwproces. Dit ondanks dat ze weer een nieuwe man in haar leven heeft met Aldo.

Zij hadden al eerder een relatie, maar proberen het weer en gaan binnenkort wellicht samenwonen in het nieuwe huis van Lies, waar zij nu met haar twee zoontjes woont. Het oude huis had vrijwel zeker teveel herinneringen aan Marc en met een nieuw huis hoopt Lies een nieuwe start te maken.

Daarbij is de Gooische Vrouwen actrice geholpen door goede vriendin Linda de Mol. Het is bekend dat Linda goede vriendinnen graag helpt en zo heeft ze ook Lies geholpen aan het nieuwe huis door haar een hypotheek te verstrekken van 365.000,-- euro.

Lies heeft de woning in Amsterdam gekocht voor een prijs van 499.000,-- euro. Het ontbrekende gedeelte heeft ze uit eigen zak betaald. Voor dit geld heeft zijn nu een woning met een woonoppervlakte van 153 vierkante met in totaal vijf kamer, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer.

Verder kan Lies koken in haar luxe keuken, die voorzien is van alle benodigde inbouwapparatuur. En dit alles dankzij Linda!