Linda de Mol draagt haar hart op de goede plaats. Dat heeft ze al vaker bewezen. Zo verstrekte ze na de breuk met Sander Vahle, vader van haar twee kinderen, de hypotheek welke het hem mogelijk maakte om een prachtig huis in Naarden te kopen.

Ook kocht ze ooit een appartement voor de ouders van Sander in Heemstede, waar ze tot hun dood in mogen blijven wonen en verstrekt ze regelmatig hypotheken aan vriendinnen. En nu zoon Julian gaat studeren aan het Conservatorium en Linda als moeder graag ziet dat hij in een leuk huis kan wonen, heeft ze voor hem een dubbel benedenhuis in gekocht in Amsterdam.

Linda heeft recent  950.000,-- euro voor het pand betaald en uiteraard zonder een hypotheek nodig te hebben. De woonoppervlakte bedraagt 148 vierkante meter en het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en 1 badkamer,

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan hij in de zeer luxe keuken, die voorzien is van diverse inbouwapparatuur. Ook is er nog een achtertuin van 33 vierkante meter, die op het noorden is gelegen. Het optrekje ligt in het centrum van Amsterdam, dus Julian een auto heeft zal hij een parkeervergunning nodig hebben van de gemeente Amsterdam.

En dit is niet alles, want het pand is voor 3/10 deel eigendom van zoon Julian. Een mooi cado van moeder Linda, want nu al betekent dit 3 ton euro voor zoonlief. Wie zou zich niet zo'n moeder wensen?