Het heeft even geduurd voordat haar villa in het Brabantse plaatsje Waspik was verkocht. Deze had ze te koop gezet voor 775.000 euro en deze is nu verkocht.

De relatie met haar vader is dusdanig verstoord, dat Lisa besloot haar villa te koop te zetten en het plaatsje Waspik, waar hij vader ook woont, te verlaten.

Lisa heeft nog geen eigen woning gekocht, maar huurt een prachtig grachtenappartement in Amsterdam met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter.

Het appartementcomplex, waar haar appartement deel van uitmaakt, is prachtig gerenoveerd. Ze woont nu in het centrum van Amsterdam en dat betekent gezelligheid.

De omgeving biedt een toereikend aanbod van winkels, hippe restaurants en terrassen (langs de Amstel), koffiecafeetjes en culturele hotspots zoals De Hermitage, Koninklijk Theater Carré, Hortus Botanicus en Artis.

De huur voor haar vierkamerappartement met luxe keuken is niet bekend, maar zou rond de 3000 euro per maand liggen. Het is overigens een tussenoplossing want het appartement zou voor maximaal 24 maanden te huur zijn.