"Luizenmoeder" actrice Jennifer Hoffman, die nagenoeg haar pand in Amsterdam heeft verkocht, heeft samen met haar partner Dorian Geis, met wie ze in februari 2021 een zoontje kreeg, een royale gezinswoning gekocht in Haarlem.

KOOPSOM WONING JENNIFER HOFFMAN

Zij kochten het prachtige optrekje eind mei van dit jaar voor een bedrag van 762.000 euro bij een vraagprijs van 675.000 euro. Daarbij moet worden aangetekend dat Jennifer en haar man er een garage hebben bijgekocht van 35.000 euro. Althans dat was de vraagprijs. Hypotheek is nog niet bekend. De overdracht van de woning is uiterlijk 26 ste van deze maand.

INDELING WONING

Maar dan nog heeft het koppel 52.000 euro meer betaald. Deze woning was blijkbaar heel geliefd, want heeft maar drie weken te koop gestaan. Voor dit geld heeft Jennifer een royale gezinswoning met een woonoppervlakte van 163 vierkante meter.

Het aantal kamers bedraagt zes, waaronder vijf slaap- en 1 badkamer, verdeeld over drie woonlagen. Koken in de luxe openkeuken, die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De achterzijde van de woning heeft een schuifpui naar de achtertuin. Ook is er een prachtig dakterras

STRAND EN DUINEN BLOEMENDAAL

Vanuit de achtertuin, die tien meter diep is, stapt Jennifer zo in het aangrenzende park, waar ze heerlijk kan wandelen met zoontje Cooper van inmiddels drie jaar. En anders kan ze met de fiets, samen met Cooper, naar het strand en de duinen van Bloemendaal.

Het huis is ook redelijk energiezuinig, want het heeft energielabel B. Kortom; een zeer leuke woning en omgeving voor zoontje Cooper om er op te groeien. En dat zal zeker een belangrijke rol hebben gespeeld bij het kopen van deze woning.