ZO ZIET HET NU VERKOCHTE APPARTEMENT ER UIT

Half november vorig jaar zette de erven van Peter R. de Vries zijn appartement, gelegen aan het IJsselmeer in Naarden, te koop voor een vraagprijs van 795.000 euro. 

Al snel viel er een bod op het appartement en daarna kwam de mededeling dat het optrekje was verkocht onder voorbehoud. Wellicht dat de koper de financiering moest rond breien. Dat is gelukt, want het appartement is nu definitief verkocht.

De verkoopprijs zou rond de 8 ton euro bedragen en dat levert voor de erven een aardige winst op. Peter kocht het in 2014 voor een prijs van 510.000 euro en deed daar goede zaken mee.

Het optrekje stond aanvankelijk te koop voor een vraagprijs van 575.000 euro. Hij nam er een hypotheek op van 350.000 euro, dus stak er iets meer dan anderhalve ton euro eigen geld in.

Betekent dat na aflossing van de hypotheek er een half miljoen euro in de erfenis valt. Maar wat krijgt de koper?.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter met een prachtig groot zonneterras van 64 vierkante meter welke voorzien is van heaters voor als het koud is.

Koken kan in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de garage die ruimte biedt aan 2 auto's.

De servicekosten bedragen 335 euro per maand. Het appartement is overigens ontworpen door Jan des Bouvrie. Het is werkelijk een plaatje en enorm mooi gelegen..

ALI B DOET OPMERKELIJKE BEKENTENIS

ADVOCAAT HUMBERTO TAN HEEFT SLECHT NIEUWS VOOR ALBERT VERLINDE