BINNENKIJKEN APPARTEMENT VAN WIJLEN PETER R DE VRIES

Het luxe appartement van Peter R de Vries aan het Gooimeer in Naarden is door de erven te koop gezet. Peter bracht hier vele mooie tijden in door.

Het appartement staat te koop voor een vraagprijs van 795.000 euro. Peter kocht het in 2014 voor een prijs van 510.000 euro en deed daar goede zaken mee.

Het optrekje stond aanvankelijk te koop voor een vraagprijs van 575.000 euro. Hij nam er een hypotheek op van 350.000 euro, dus stak er iets meer dan anderhalve ton euro eigen geld in.

Betekent dat bij verkoop van het appartement er een winst kan worden gerealiseerd van bijna 3 ton euro.

De koper krijgt voor zijn of haar geld een tweekamerappartement met een woonoppervlakte van 113 vierkante meter met een prachtig groot zonneterras van 64 vierkante meter welke voorzien is van heaters voor als het koud is.

Koken kan in de luxe open keuken die is voorzien van diverse inbouwapparatuur. De auto kan worden geparkeerd in de garage die ruimte biedt aan 2 auto's.

De servicekosten bedragen 335 euro per maand. Het appartement is overigens ontworpen door Jan des Bouvrie. Het is werkelijk een plaatje en enorm mooi gelegen.

bron; Story