HIER DE WEBSITE VAN DE MOEDER WAAROP MARCO EN LEONTINE STAAN

Zeer merkwaardig; Nathalie Thielen de moeder van het 22 jarige meisje dat aangifte heeft gedaan tegen Marco Borsato wegens grensoverschrijdend gedrag, gebruikt op haar website de namen van Marco en Leontine om klanten te werfen door haar tekstbureau.

Nathalie runde 25 jaar lang de fansite van Marco Borsato en zou ook teksten hebben gemaakt voor Leontine. De tekst op de website van de bruidswinkel van Mary Borsato is volgens haar ook van haar hand.

Over het werk voor Marco schrijft ze: 

'Voor Marco heb ik 25 jaar lang een deel van de post die voor hem binnenkwam beantwoord, ik voerde de eindredactie over zijn fanmagazine, voerde samen met hem de eindredactie over zijn website, ondersteunde hem bij zijn social media, ik organiseerde met een groep vrijwilligers jaarlijks een fanclubweekend waar tussen de 1000-2000 bezoekers kwamen, ik controleerde en corrigeerde alle geschreven interviews die hij aan de pers gaf, en nog veel meer. In de zomer van 2019 heb ik onze samenwerking beëindigd'.

Over het werk van Leontine schrijft ze op haar website:

'Leontine heb ik geholpen met haar boekje 'Leontine, ook moeder', waarin haar columns gebundeld staan. Ik redigeerde haar columns voor publicatie en gaf input over mogelijke onderwerpen. Daarnaast ondersteunde ik haar bij haar website. Tevens heb ik de uitnodigingen voor de kinderfeestjes bij hen thuis ontworpen en geregeld ook begeleid'.

Toch bizar dat de moeder van het vermeende slachtoffer zichzelf aanprijst als tekstschrijfster voor Marco en Leontine Borsato, terwijl ze op social media alle verbanden met Borsato zou hebben verwijderd!!

BEAU VAN ERVEN DORENS IN TRANEN

ZO LIET KATJA SCHUURMAN ZICH BEVREDIGEN