Half oktober zette actrice Liz Snoijink haar maisonnette in Amsterdam te koop voor een bedrag voor 700.000,-- euro. Zelf kocht Liz het optrekje in oktober 2006 voor een prijs van 547.500,--euro en had daar geen hypotheek voor nodig.

Een mooie winst gloorde dus aan de horizon, En dat is nu ook gebeurd, want de maisonnette is verkocht voor rond de vraagprijs. En dat betekent dat Liz een winst maakt van rond de anderhalve ton euro. Dat  zal zeker een mooie fles champagne waard zijn.

De koper krijgt een  maisonnette met een woonoppervlakte van 135 vierkante meter en telt in totaal 4 kamers, waaronder drie slaap- en 1 badkamer.

De badkamer is o.a. voorzien van een jacuzzi. Dit alles verdeeld over de vierde en vijfde woonlaag van het kleinschalige appartementencomplex.  Er is een open U-vormige keuken met alle benodigde inbouw apparatuur.

Het optrekje ligt aan het water en kent ook een dakterras om te genieten van de zon. Voor de parkeerplaats onder het complex heeft de koper nog wel een extra bedrag van 50.000,-- euro op tafel moeten brengen.

Liz zelf woont al een tijdje in haar riante villa in Blaricum en is nu onderweg naar de ijskast om de champagne te ontkurken en te laten knallen.