Huizen
11 oktober 2017
 

Manuela Kemp zet haar woning te koop. Zie foto's

Presentatrice Manuela Kemp, die we nog kennen van 'De Vrienden van Amstel Live', heeft haar huis in Amstelveen te koop gezet.

Voor de prijs van 549.508,-- euro ben je de nieuwe eigenaar van het leuke huis van presentatrice Manuela Kemp, o.a. de ex vriendin van Jeroen Pauw. Manuela kocht haar huis in Amstelveen gelegen huis in 2002 voor de prijs van 340.335,-- euro en liet er een hypotheek op vestigen van 350.000,-- euro.

Een mooie winst van een paar ton euro gloort aan de horizon, als zij het huis tegen de vraagprijs weet te verkopen. De koper krijgt een hoekwoning met een woonoppervlakte van 144 vierkante meter. Het totaal aantal kamers bedraagt vijf, waaronder vier slaapkamers en twee badkamers, waarvan een is voorzien van een whirlpool.

Dit alles verdeeld over drie woonlagen. Koken kan de luxe open keuken, die is voorzien van de benodigde inbouwapparatuur. Aan de keuken grenst de eetkamer. Tuin is rondom het huiis gelegen en ligt op het westen.

Door de grote raampartijen valt er veel licht in het huis. Gunstig voor het boodschappen doen; het huis van Manuela ligt dichtbij de stadshart van Amstelveen.

Ad Blocker gedetecteerd

Onze website maakt veel kosten en daarom hebben wij inkomsten uit advertenties voor het voortbestaan van BekendeBuren hard nodig.

We verzoeken je dan ook vriendelijk of je voor bekendeburen.nl een uitzondering wil maken in je Ad blocker.