Niet alleen Arie Boomsma maar ook Glennis Grace en Anouk kunnen geen goed meer doen met het grote publiek. Na hun oproep aan adverteerders om zich terug te trekken van het programma Veronica Inside kunnen deze humor- en gedachte politieagenten nauwelijks nog goed doen.

Ongelofelijk dat deze figuren denken er goed aan te doen door voor anderen te denken. Een van de mensen die ze zelfs betiteld tot 'ziekte van deze tijd' is schrijver Marcel van Roosmalen die vaak te gast bij het programma VI.

Hij veegt de vloer aan met het mannetje met de wijsvinger ofwel Arie Boomsma. Waar haalt Boomsma uberhaupt de arrogante vandaan om heel Nederland te onderwijzen?

'Ik kan zelf niet nadenken en daarom is het fijn dat er mensen zijn die zich boven mij stellen en het pad aangeven waarover ik moet lopen.  De grens tussen goed en kwaad wordt in dit land bewaakt door Anouk, Glennis Grace en Arie Boomsma die opriepen tot een advertentieboycot van het programma Veronica Inside', merkt hij sarcastisch op.

Dwaas is natuurlijk ook dat Arie Boomsma meent een voorbeeldsfunctie te hebben. Waar haalt hij dit vandaan? Kort samengevat meent Marcel dat Arie de ziekte is van deze tijd. Het hoofd van de gedachtepolitie.

En hou vooral ook in het achterhoofd dat de man nog nooit, maar dan ook nooit een kijkcijferkanon is geweest. En dan ga je toch even diep nadenken. Of mag dat niet van deze gedachtepolitie?