Zoals bekend wordt Marco Borsato er van verdacht grensoverschrijdend gedrag te hebben vertoond bij een toenmalig 15 jarig meisje. Het meisje, inmiddels 22 jaar heeft recent aangifte gedaan tegen de zanger.

Weekblad Story laat deze week Danielle van Aalderen, de ex vrouw van rapper Lange Frans, aan het woord en zij trapt de zanger nog dieper de put in ofwel nagelt hem even fijntjes aan de schandpaal.

'In de laatste vijf jaar zijn de verhalen over Marco's escapades steeds heftiger geworden, met steeds jongere meisjes. Ik heb gehoord dat Marco Borsato tijdens The Voice Kids in zijn kleedkamer betrapt is met de broek op zijn knieen.

Ik ging er altijd van uit dat dat met iemand van de produktie was. Tot ik de afgelopen jaren andere verhalen hoorde'. Enige tijd geleden vertelde zij al dat geruchten over Marco en jonge meisjes al langer de ronde deden.

'Ik heb meer dan tien jaar het management van Lange Frans gedaan. Ik heb zoveel gezien en gehoord achter de schermen. Zo ook dit verhaal,jaren geleden al.

Destijds niet wetende dat het om een deelneemster zou gaan'. Overigens vertelt Danielle zelf ook slachtoffer te zijn geweest. Of dat Marco was, is niet duidelijk.

Ze wil niets meer met de zanger te maken hebben. En dat terwijl Lange Frans en hun zoon Willem nog een plaat hebben opgenomen met Marco, zijn dochter Jada en John Ewbank met zijn dochter Day.

Het nummer heeft de bizarre titel 'Samen voor Altijd.' Deze probeert ze nu van het internet te krijgen.