Sinds bekend werd dat zanger Marco Borsato wordt verdacht van grensoverschrijdend gedrag met een minderjarig meisje, verschijnt hij nog maar zelden in het openbaar.

Zo af en toe klimt hij op de fiets om boodschappen te gaan doen in zijn woonplaats Alkmaar. Daar werd hij een keer gesnapt door paparazzo Edwin Smulders die ontdekte dat Marco zijn trouwring niet meer droeg.

Later bleek dat deze ingeruild voor een vriendschapsring. De banden van het gezin Borsato zijn dus nog altijd even sterk. Officieel is er uiteindelijk ook niet vernomen dat Leontine hem aan de kant heeft gezet.

En dat de band nog altijd sterk is, bleek afgelopen zondag maar weer eens. Marco werd daar in verband met een verhuizing gespot. Maar Marco gaat daar niet wonen, maar zijn zoon Luca.

Die gaat nu voor het eerst samenwonen met zijn vriendin Daisy. De twee hadden al eerder aangegeven, dat ze klaar waren voor de volgende stap in hun relatie.

Marco hielp, als een goed vader, afgelopen zondag zijn zoon met de verhuizing.Of Leontine daar ook bij aanwezig was, is helaas niet bekend.