In het diepste geheim heeft Marco Borsato een villa gekocht in Blaricum voor de prijs van 3.750.000,-- euro. De villa staat in het Gooi bekend als 'De Hoeve', want er is nog een ruimte bij waar een modeshow, expositie of een uitreiking van een CD kan worden georganiseerd.

Het nieuwe paleisje van Marco en Leontien heeft een woonoppervlakte van totaal 900 vierkante meter en telt in totaal 12 kamers, waaronder 6 slaapkamers en meerdere badkamers. De keuken is ook een lust voor het oog en uiteraard voorzien van alle denkbare inbouwapparatuur.

Bijzonder is overigens dat de man van wie Marco de villa heeft gekocht, op dezelfde dag de villa van Marco aan de Eemnesserweg heeft gekocht en wel voor een prijs van 2.250.000,-- euro.  Zelf kocht Marco zijn villa voor rond de 2 miljoen euro en kocht er later voor een half miljoen euro een stuk grond bij.

Hij komt dus wel uit op een verlies van een kwart miljoen euro. Op zijn nieuwe villa heeft hij een hypotheek laten vestigen van 3.750.000,-- euro, verstrekt door zijn eigen bedrijf Musica E B.V., welke eerder een hypotheek van 4 miljoen had verstrekt aan zijn oude villa.

Marco heeft dus eigenlijk aan een soort woningruil gedaan, net als eerder dit jaar Harry Kolen deed, de echtgenoot van Amanda Krabbe. Marco en Leontien zouden volgens bronnen binnenkort in hun nieuwe paleisje gaan wonen.