Alle gifpijlen zijn op dit moment gericht op Marco Borsato. Recent deed het gerucht de ronde, dat hij ondanks een verzoening met Leontien toch vreemd zou gaan en wel met een vrouwelijke fan.

Daar bovenop kwamen Jan Roos en Dennis Schouten van het YouTube programma 'RoddelPraat'dat Marco zich ongepast zou hebben gedragen tegenover een 13 en 15 jarig meisje.

Een van de meisjes had dit in haar dagboek geschreven, die haar moeder ontdekte. Die was naar Borsato gegaan en die zou hebben bekend. De moeder zou de bevestiging op band hebben opgenomen.

Of en wanneer de meisjes aangifte gaan doen, is volgens de moeder aan hun. Voorlopig is er nog niks gebeurd. En dan zou zangcoach Mathilde Santing wel eens gelijk kunnen hebben.

Het ongepaste gedrag van Marco zou hebben plaatsgevonden op een barbecue die hij voor Voice deelnemers oganiseerde. Een van haar jonge leerlingen was daar ook geweest en haatte daarna de zanger.

En volgens Mathilde zou het haar niet verbazen, als Borsato probeert te schikken met zijn slachtoffertjes of zodoende ervoor te kunnen zorgen dat de verhalen niet naar buiten zullen komen.

Is het daarom zo stil? Intussen heeft het management van Marco laten weten dat hij met een verklaring komt wanneer de tijd daarvoor rijp is.

ZOVEEL GELD VERLIEST MAXIME MEILAND DOOR BOYCOT

FRANK JANSEN LOOG KEIHARD OVER ZIJN BANKREKENING TEGENOVER ZIJN EX ROGIER